Reclamebureau horeca

Reclame voor de horeca

Reclamebureau Op de Kaart adviseert ondernemers in reclame- en promotie-activiteiten en slaat daarmee een brug tussen wat een bedrijf ís en wat het uitstraalt. Vanuit de roots in de reclamewereld, liefde voor de horecawereld en enthousiasme voor de recreatieve sector, werd Op de Kaart geboren. We houden van duidelijk en simpel, niet van gebakken lucht. Wat is je doelgroep en wat wil je bereiken? Als dat helder is dan helpen we je daarmee, simpel toch? Daarom denken we liever in oplossingen dan in middelen; het moet gewoon werken.

Wat we doen?

De vraag kan divers zijn. Denk aan de werving voor een sportevenement, of de opstart van een hotel waarbij een eigen identiteit en uitstraling de basis is. Denk ook aan een ondernemer die het veel te druk heeft met het onderhouden van zijn social media en dat uit wil besteden. Op de Kaart helpt met een plan van aanpak en vertaalt dit door naar communicatiemiddelen. En soms, soms heb je gewoon een bierviltje of een flyer nodig, een visitekaartje, een website en banners of een stand op een beurs. Het kan allemaal. Ook houden we ons bezig met de uitstraling van jouw horeca-onderneming; wat zetten we op de gevel, wat wordt de look & feel binnen en hoe vertaalt zich dit naar bijvoorbeeld een menukaart.

Zo zitten we in elkaar

Op de Kaart wordt geleid door Nienke Haccoû. Een Creatief Strateeg met meer dan 12 jaar ervaring bij reclamebureaus voor food en non-food klanten. Maar wie zijn 'we' dan? Door al die jaren in de reclame te hebben gewerkt, heeft ze een aardige club creatieven om zich heen verzameld. Daarnaast zitten er in haar netwerk mensen met ervaring in de branche. Hoe pakt Op de Kaart een project op? Heel simpel, dat doet Nienke. Ze kan namelijk veel zelf; van strategie tot opmaak en een groot deel van de uitwerking. En wat ze niet zelf kan, wordt opgepakt door die creatieven.

Onze tarieven

Slechts 2 tarieven, duidelijk toch?

 • Denken
 • 75,00
  per uur
 • Strategie

  Concept

  Advies

  Ontwerp

 • Doen
 • 50,00
  per uur
 • Vormgeving

  Opmaak

  Projectbegeleiding

  Productiebegeleiding

Een eigen onderneming starten?

Sta je op het punt je eigen onderneming te starten? Kijk dan eens naar ons startersmenu. Het menu is in drie gangen verdeeld; van ontwerp tot productie en onderhoud. Naar smaak en behoefte kunnen we het menu voor je samenstellen. Ons startersmenu is een goede basis waarmee je je onderneming op de kaart zet.

Look & feel

Logo en huisstijl

Aanzet ontwerp naar offline en online middelen.

Opmaak & productie

Opmaak & productie offline
G
ive-away card, menukaart, flyer, inrichting.

Opmaak & productie online
Website, inrichting social media.

Onderhoud

Online
Bijhouden content, monitoring website, verzending e-mail nieuwsbrief, berichtgeving op social media.

Geïnteresseerd in een startersmenu?

Neem contact op met Nienke via info@bureauopdekaart.nl of 06 – 455 36 266.