Mas de Rey.

Aan het einde van een mooie oprijlaan met cipressen en lavendel staat een prachtige Mas. De belangrijkste mas van de omgeving, vandaar de naam Mas de Rey (huis van de koning). De boerderij is omgebouwd tot een romantisch en indrukwekkend vakantieverblijf. Vier chique, typisch Franse gîtes in de Gard in Zuid-Frankrijk.

Bij een charmante en luxueuze vakantiebestemming hoort een zelfde sfeer in uitstraling, logo en middelen. Een vakantie boeken begint meestal (maanden van te voren) achter de computer; daarom is het van belang dat je direct de juiste sfeer neerzet op de website; díe moet mensen over de streep trekken. De focus van de website ligt daarom op de fotografie (met dank aan Anouk). Middels aansprekende beelden benadrukken we de prachtige omgeving, het landgoed, de beeldhouwwerken die de tuinen bijzonder maken, de faciliteiten, de smaakvol ingerichte kamers en de culinaire table d’hôtes. Daarnaast hebben we er voor gezorgd dat de website in de vier belangrijkste talen beschikbaar is.

Op de Kaart heeft de gehele huisstijl en de doorvertaling ervan verzorgd. Naast de website verzendt Op de Kaart digitale nieuwsbrieven, ontwerpen we wervingsadvertenties en maken we folders, ansichtkaarten e.d. Maar ook in de bewegwijzering en in de aankleding van de locatie, wordt de stijl consequent doorgevoerd.