Vakantiehuis Pieteresk

Een vakantiewoning in Pieterburen aanprijzen, dat doet Op de Kaart graag. We zijn begonnen met een bezoek, het is even rijden vanuit Rotterdam, maar meer dan de moeite waard. Een prachtige woning tussen wei en wad in Noord-Groningen. Het huis is bijzonder dankzij haar vele kamers en doorkijkjes, maar daardoor ook lastig te fotograferen. Veel moeilijke hoeken en donkere ruimtes; goede belichting en styling waren daarom noodzakelijk. De omgeving is prachtig om te fotograferen.

Vervolgens wilden we een unieke naam voor het huis, passend bij de sfeer en de uitstraling; ‘Pieteresk’. Dat hoeven we vast niet uit te leggen. We hebben voor Pieteresk een logo ontworpen en een website gebouwd. Content en tekst hebben we zelf verzorgd, tevens zijn we bezig om de online vindbaarheid te vergroten en meer boekingen te realiseren in het laagseizoen. SEO, SEA, Facebook en vermeldingen op bemiddelingssites zijn hierin belangrijk.

Naast online inzet zijn er ook offline middelen ingezet zoals promocards en flyers. Deze werden uitgedeeld en opgehangen op diverse relevante locaties.

pieteresk.nl