Nieuwe huisstijl voor Wout

Bedenk een naam en een logo voor een Indische Cateraar; zo luidde de opdracht van Wout aan Op de Kaart. Wout kookt al jaren de Indische recepten van zijn moeder en vond het, nu hij met pensioen is, tijd om hier meer mensen van te laten genieten. Indische hapjes voor kleine gezelschappen, maar ook geheel verzorgde buffetten draait hij zijn hand niet voor om. Belangrijk is dat het Indisch (dus niet Indonesisch) en authentiek is, en dat wordt gewaardeerd.

Als mensen Wout omschrijven, dan is het al gauw ‘die kale Indische man met die grote snor die zo lekker kan koken’. Daar wilden we wat mee doen. We zetten Wout achter een Wadjan! (En natuurlijk niet een wok, want dat is Chinees), zodanig vormgegeven dat het lijkt of hij het eten serveert. Verder is er gekozen voor een vrij ingetogen stijl, geen exotische kleuren, gewoon duidelijk zwart en wit. En Wout als figuur, herkenbaar achter de Wadjan.

Naast visitekaartjes hebben we ook kaartjes gemaakt voor bij de gerechten. Vooral bij grote buffetten is dit handig. We hebben er voor gekozen om de ingrediënten erbij te vermelden, dit vindt men leuk, maar is in het kader van smaak en eventuele allergieën ook erg nuttig. En natuurlijk kunnen servetten en pochettes niet ontbreken.

CATEGORY: